More brands from

myLiving Reflektor

FERANO, črna, LED 5065430P0 Najdi podobne izdelke
 • Prijetna LED-svetloba, ki je prijazna do oči

  50654/30/P0
  A+

  Reflektor

  50654/30/P0 Najdi podobne izdelke

  LED-reflektor Philips Ferano se čudovito zlije z opremo prostora v vašem domu. Razsvetli prostor z vgrajeno LED-sijalko, ki je prijetna za oči. Osvetlitvena izkušnja, ki nežno boža vaše čute. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prijetna LED-svetloba, ki je prijazna do oči

 • Izdelana za udobje vaših oči†

  Izdelana za udobje vaših oči†

  Bleščeča osvetlitev močno obremenjuje oči. Če je luč presvetla, se vam blešči, če je prešibka, se zdi, kot da utripa. Zdaj lahko nežno osvetlite svoj dom z LED-svetilkami, ki so zasnovane tako, ne obremenjujejo oči in ustvarijo popolno vzdušje v vašem domu.

 • Vgrajena LED-sijalka

  Ta reflektor ima vgrajeno kakovostno LED-sijalko, ki zagotavlja optimalno svetilnost.

 • Visoka svetilnost - 1720 lumnov

  Osvetlite svoj dom s kakovostno svetlobo

 • 5-letna garancija, da ste lahko brez skrbi

  Vsi naši reflektorji so ustvarjeni za dolgotrajno uporabo. Celoten izdelek ima tudi 5-letno garancijo, ki vam zagotavlja dolgotrajno uživanje v kakovostni svetlobi prav vsak dan.

 • Dolgotrajen, visokokakovosten material

  Reflektor je izdelan iz obstojnih, kakovostnih materialov čudovitega videza. To je kakovosten izdelek z dolgotrajno življenjsko dobo, ki bo krasil in osvetljeval vaš dom še veliko let.

 • Topla bela svetloba vam pomaga ustvariti prijetno vzdušje

  Svetloba je lahko različne barvne temperature, ki je navedena v kelvinih (K). Sijalke z nizko vrednostjo kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, sijalke z višjo vrednostjo kelvinov pa hladno, živahnejšo svetlobo.

 • Uživajte v kakovostni in hkrati varčni LED-svetilki

  LED-svetilke v primerjavi s tradicionalnimi svetili z enako svetilnostjo prihranijo do 80 % električne energije. Ko kupite LED-svetilko Philips ali sijalko, takoj privarčujete. Vsakič, ko svetlobni vir nadomestite z LED-svetilko, bo rezultat varčevanja viden pri nižjem računu za električno energijo.

 • Življenjska doba sijalke do 20 let uporabe

  LED-svetilk vam ni treba menjavati tako pogosto kot druge svetlobne vire. S tem prispevate k manjši količini odpadkov in dolgoročno prihranite denar.

 • Svetloba takoj ob vklopu

  Philipsovi LED-reflektorji takoj po vklopu zagotovijo polno svetilnost. Njihova žareča topla bela svetloba pa takoj prične ustvarjati prijetno in vabljivo vzdušje.

 • Idealen svetlobni snop za poudarjeno svetlobo

  Moderna osvetlitev s tradicionalnim širokim kotom svetlobnega snopa (40 stopinj). Ta LED-reflektor je primeren tako za poudarjeno kot tudi splošno osvetlitev. Idealen je za uporabo v kuhinjah, dnevnih sobah in jedilnicah.

 • Nastavljiva glava reflektorja za popolno prilagodljivost

  Premična glava reflektorja je zasnovana tako, da usmeri svetlobo tja, kjer jo najbolj potrebujete.

Poglejte vse specifikacije

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

 • † Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje, utripanje ali druga merila ter podatke o izdelkih.