Predlogi

  myLiving

  Vgradni reflektor

  Asterope, bela, LED 591803116 Najdi podobne izdelke
  • Okrasite dom s svetlobo

   59180/31/16

   myLiving

   Vgradni reflektor

   59180/31/16 Najdi podobne izdelke

   Vgradni reflektor LED Philips Smartspot Asterope v beli barvi se plosko vgradi v strop, zato ne moti površine stropa. Usmerite ga lahko v katero koli smer, ima možnost zatemnitve in z naprednimi sijalkami LED oddaja toplo belo svetlobo, ki je tako svetla in prijetna kot halogenska. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Okrasite dom s svetlobo

  • Visokokakovostna svetloba LED

   Visokokakovostna svetloba LED

   Tehnologija LED v svetilki Philips je edinstvena Philipsova rešitev. Omogoča takojšen vklop svetlobe in optimalno svetilnost, s svetlobo pa poudarja živahne barve vašega doma.

  • Philips nudi 5-letno garancijo za modul LED in pogonsko enoto

   Philips nudi 5-letno garancijo za modul LED in pogonsko enoto

   Poleg standardne 2-letne garancije za to svetilko Philips nudi tudi 5-letno garancijo za sistem LED, ki obsega modul LED in pogonsko enoto svetilke.

  • Topla bela svetloba

   Topla bela svetloba

   Svetloba je lahko različne barvne temperature, ki je navedena v kelvinih (K). Svetilke z nizko vrednostjo kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, sijalke z višjo vrednostjo kelvinov pa hladno in bolj energično svetlobo. Ta svetilka Philips oddaja toplo belo svetlobo za prijetno vzdušje.

  • Nastavljiva glava reflektorja

   Nastavljiva glava reflektorja

   Če želite usmeriti svetlobo, kjer je najbolj potrebna, enostavno prilagodite, zavrtite ali nagnite glavo reflektorja svetilke.

  • Združljivo z večino zatemnilnih stikal

   Združljivo z večino zatemnilnih stikal

   Ta Philipsova sijalka LED vključuje najnovejšo tehnologijo LED, ki jo lahko uporabljate z večino zatemnilnih stikal. Preprosto uporabite trenutno ali katero koli drugo zatemnilno stikalo.

  • Varčevanje z energijo

   Varčevanje z energijo

   Varčna sijalka Philips v primerjavi s tradicionalnimi viri svetlobe varčuje z energijo in vam tako pomaga prihraniti denar pri računih za elektriko ter prispeva k ohranjanju okolja.

  • Ustvarite elegantno in prijetno vzdušje

   Ustvarite elegantno in prijetno vzdušje

   Svetilka je zasnovana po najnovejših trendih in smernicah, zato idealno dopolnjuje notranjo opremo in ustvarja vzdušje, kakršnega ste si vedno želeli.

  • Idealno za sproščanje in druženje

   Idealno za sproščanje in druženje

   Dnevna soba je središče vsakega doma – prostor, kjer se družite z družino in gostite prijatelje. Svetila za dnevno sobo in spalnico morajo biti prilagodljiva in enostavno nastavljiva za različne načine uporabe skozi dan. S skrbno postavitvijo različnih svetlobnih virov in igro s svetlobnimi plastmi lahko ustvarite občutek prostornosti ter toplo in prijetno vzdušje v prostoru.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.