More brands from

myLiving Viseča svetilka

Ayr, bela, LED 409023116 Najdi podobne izdelke
 • Okrasite dom s svetilko

  40902/31/16
  A++
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  Viseča svetilka

  40902/31/16 Najdi podobne izdelke

  Lahko ste povsem pomirjeni, saj ste izbrali idealno osvetlitev doma. Bela viseča LED-svetilka Philips myLiving Ayr iz kovine in sintetike z LED-sijalkami oddaja enakomerno in bogato toplo belo svetlobo za božansko vzdušje. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Okrasite dom s svetilko

 • Visokokakovostna svetloba LED

  Visokokakovostna svetloba LED

  Tehnologija LED v svetilki Philips je edinstvena Philipsova rešitev. Omogoča takojšen vklop svetlobe in optimalno svetilnost, s svetlobo pa poudarja živahne barve vašega doma.

 • Philips nudi 5-letno garancijo za modul LED in pogonsko enoto

  Philips nudi 5-letno garancijo za modul LED in pogonsko enoto

  Poleg standardne 2-letne garancije za to svetilko Philips nudi tudi 5-letno garancijo za sistem LED, ki obsega modul LED in pogonsko enoto svetilke.

 • Topla bela svetloba

  Topla bela svetloba

  Svetloba je lahko različne barvne temperature, ki je navedena v kelvinih (K). Svetilke z nizko vrednostjo kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, sijalke z višjo vrednostjo kelvinov pa hladno in bolj energično svetlobo. Ta svetilka Philips oddaja toplo belo svetlobo za prijetno vzdušje.

 • Nastavljiva intenzivnost svetlobe z zatemnilnim stikalom

  Nastavljiva intenzivnost svetlobe z zatemnilnim stikalom

  Intenzivnost svetlobe LED-svetilk Philips lahko nastavite z zatemnilnim stikalom (ni priložen). Zaradi te možnosti je svetilka idealna za ustvarjanje popolnega razpoloženja ob vsakršni priložnosti, bodisi za intimno večerjo v dvoje ali za druženje s sorodniki in prijatelji v dnevni sobi. Philips je preizkusil več stenskih zatemnilnikov, ki so preverjeno združljivi s Philipsovimi LED-svetilkami. Seznam združljivih zatemnilnih stikal je na voljo v razdelku za prenose in podporo.

 • Varčevanje z energijo

  Varčevanje z energijo

  Varčna sijalka Philips v primerjavi s tradicionalnimi viri svetlobe varčuje z energijo in vam tako pomaga prihraniti denar pri računih za elektriko ter prispeva k ohranjanju okolja.

 • Dolga življenjska doba do 15 let

  Dolga življenjska doba do 15 let

  Svetlobni vir, ki mu lahko zaupate. Vgrajene LED-sijalke LED-svetilke Philips delujejo do 15.000 ur (kar je enako 15 letom ob povprečni uporabi 3 ure dnevno z vsaj 13.000 vklopi/izklopi). Misel, da vam ne bo treba skrbeti za vzdrževanje ali zamenjavo sijalke in da lahko uživate v popolnem vzdušju vašega doma, je res prijetna.

 • Nastavljiva je tudi višina viseče svetilke

  Viseči svetilki Philips so priloženi dolgi kabli, ki omogočajo popolno prilagodljivost pri in po namestitvi. Izberite idealno višino glede na svoje zahteve.

Poglejte vse specifikacije

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.