Predlogi

  myLiving

  Viseča svetilka

  ECRU, bela 4095031PN Najdi podobne izdelke
  • Ustvarite pravo svetlobo

   40950/31/PN

   myLiving

   Viseča svetilka

   40950/31/PN Najdi podobne izdelke

   Dnevno sobo obogatite z osupljivimi učinki. Viseča svetilka bo poskrbela za pridih moderne igrivosti, tudi kadar ni vklopljena. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Ustvarite pravo svetlobo

  Pustite izjemen vtis

  • Ustvarite čudovite svetlobne učinke

   Ustvarite čudovite svetlobne učinke

   Oblika svetilke ustvarja čudovite svetlobne učinke, ki zvečer poskrbijo za pravo vzdušje v dnevni sobi. Zanimivo prepletanje svetlobe in senc pri vklopljeni svetilki povsem spremeni videz prostora.

  • Ustvarite elegantno in prijetno vzdušje

   Svetilka je zasnovana po najnovejših trendih in smernicah, zato idealno dopolnjuje notranjo opremo in ustvarja vzdušje, kakršnega ste si vedno želeli.

  • Idealno za sproščanje in druženje

   Dnevna soba je središče vsakega doma – prostor, kjer se družite z družino in gostite prijatelje. Svetila za dnevno sobo in spalnico morajo biti prilagodljiva in enostavno nastavljiva za različne načine uporabe skozi dan. S skrbno postavitvijo različnih svetlobnih virov in igro s svetlobnimi plastmi lahko ustvarite občutek prostornosti ter toplo in prijetno vzdušje v prostoru.

  • Enostavno sestavljanje

   Kompaktne, modularne sestavne dele lahko hitro sestavite, svetilka pa je enostavna za prevažanje, prenašanje in namestitev.

  • Visokokakovostni materiali

   Svetilka je oblikovana iz več plasti vzorcev, izdelanih iz kakovostnih materialov čudovitega videza. To je kakovosten izdelek z dolgotrajno življenjsko dobo, ki bo krasil vaš dom še veliko let.

  Poglejte vse specifikacije