Predlogi

  Namizne svetilke

  Namizna svetilka Amber

  4000 K, Črna, Možnost zatemnitve 8719514420397 Najdi podobne izdelke
  • Prijetna svetloba LED, ki je prijazna do oči.

   8719514420397

   Namizne svetilke

   Namizna svetilka Amber

   8719514420397 Najdi podobne izdelke

   Po zaslugi robustne zasnove in optimalne zmogljivosti je namizna svetilka Philips LED Performance popolno svetilo, ki s svojo prijetno in očem prijazno svetlobo izboljša kakovost in svetlost vsakega prostora v domu. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Prijetna svetloba LED, ki je prijazna do oči.

  S tehnologijo EyeComfort za svetlobo, ki je prijazna do oči.

  • Zatemnitev po korakih

   V paleti različnih zatemnitev izberite tisto, ki bo ustrezala trenutnemu vzdušju.

  • Tehnologija EyeComfort – svetloba, ki je prijazna do oči

   Nizka kakovost svetlobe lahko utrudi oči. Ker veliko časa preživimo v zaprtih prostorih, je ustrezna razsvetlitev doma bolj pomembna kot kadarkoli prej. Naši izdelki izpolnjujejo stroga preizkusna merila, vključno z migetanjem, utripanjem, bleščanjem, prikazom barv in zatemnjeno svetlobo, da se zagotovi skladnost z zahtevami tehnologije EyeComfort (udobje oči). Ne samo, da Philipsove sijalke LED poskrbijo za udobno svetlobo, ampak ostanejo takšne skozi celotno življenjsko dobo in dlje kot desetletje zagotavljajo dosledno kakovost svetlobe, svetilnost in barvo. Odločite se za svetlobo, ki je prijazna do oči. Vaše oči vam bodo hvaležne.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.