Predlogi

  SceneSwitch LED

  Dvojen reflektor Bukko

  Tri nastavitve svetlobe, Uporabljate lahko s svetlobnim stikalom, Idealno za ustvarjanje vzdušja, Nežna LED-svetilka, prijazna do oči 5060230P0 Najdi podobne izdelke
  • Ena svetilka. Vaše stikalo. Tri nastavitve osvetlitve.

   50602/30/P0

   SceneSwitch LED

   Dvojen reflektor Bukko

   50602/30/P0 Najdi podobne izdelke

   Včasih vzdušje v prostoru želite prilagoditi glede na trenutno dejavnost. Z reflektorsko LED-sijalko Philips SceneSwitch lahko enostavno preklapljate med nastavitvami osvetlitve z obstoječim stikalom. Stikalo za zatemnitev ali dodatna namestitev nista potrebna. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Ena svetilka. Vaše stikalo. Tri nastavitve osvetlitve.

  Deluje z vašim obstoječim stenskim stikalom

  • Izdelana za udobje vaših oči

   Izdelana za udobje vaših oči

   Bleščeča osvetlitev močno obremenjuje oči. Če je luč presvetla, se vam blešči, če je prešibka, se zdi, kot da utripa. Zdaj lahko nežno osvetlite svoj dom z LED-svetilkami, ki so zasnovane tako, ne obremenjujejo oči in ustvarijo popolno vzdušje v vašem domu.

  • Enostavna montaža ClickFix

   Enostavna montaža ClickFix

   Preprosto namestite svoj reflektor sami. Tehnologija ClickFix omogoča, da dodaten par rok ni potreben. Preprosto montirajte nosilec na strop, povežite žice, kliknite in namestite svetilko.

  • Spremenite vzdušje s pritiskom obstoječega stikala

   Prilagodite vzdušje v prostoru glede na trenutno dejavnost. Z reflektorji LED Philips SceneSwitch lahko enostavno preklapljate med močno, naravno in prijetno toplo svetlobo. Ne potrebujete zatemnilnega stikala ali dodatnih priključkov. Vse to lahko storite z obstoječim stikalom.

  • Ponastavite reflektor na privzeto tovarniško nastavitev

   Če uporabljate več svetilk SceneSwitch, ki niso več sinhronizirane, preklopite stikalo (vklopite in izklopite v 1 sekundi), da obnovite privzeto tovarniško nastavitev svetilk.

  • Samodejno prikličite zadnjo nastavitev svetlobe

   Ta reflektor SceneSwitch ima vgrajen pomnilniški čip, ki shrani zadnjo nastavitev svetlobe, če je stikalo izklopljeno dlje kot šest sekund. Če osvetlitve ne preklapljate pogosto, bo ob ponovnem vklopu svetloba zasvetila v vašem najljubšem načinu.

  • Visoka svetilnost - 860 lumnov

   Osvetlite svoj dom s kakovostno svetlobo

  • Vgrajena LED-sijalka

   Ta reflektor ima vgrajeno kakovostno LED-sijalko, ki zagotavlja optimalno svetilnost.

  • 5-letna garancija, da ste lahko brez skrbi

   Vsi naši reflektorji so ustvarjeni za dolgotrajno uporabo. Celoten izdelek ima tudi 5-letno garancijo, ki vam zagotavlja dolgotrajno uživanje v kakovostni svetlobi prav vsak dan.

  • Svetloba takoj ob vklopu

   Philipsovi LED-reflektorji takoj po vklopu zagotovijo polno svetilnost. Njihova žareča topla bela svetloba pa takoj prične ustvarjati prijetno in vabljivo vzdušje.

  • Uživajte v kakovostni in hkrati varčni LED-svetilki

   LED-svetilke v primerjavi s tradicionalnimi svetili z enako svetilnostjo prihranijo do 80 % električne energije. Ko kupite LED-svetilko Philips ali sijalko, takoj privarčujete. Vsakič, ko svetlobni vir nadomestite z LED-svetilko, bo rezultat varčevanja viden pri nižjem računu za električno energijo.

  • Idealen svetlobni snop za poudarjeno svetlobo

   Moderna osvetlitev s tradicionalnim širokim kotom svetlobnega snopa (40 stopinj). Ta LED-reflektor je primeren tako za poudarjeno kot tudi splošno osvetlitev. Idealen je za uporabo v kuhinjah, dnevnih sobah in jedilnicah.

  • Nastavljiva glava reflektorja za popolno prilagodljivost

   Premična glava reflektorja je zasnovana tako, da usmeri svetlobo tja, kjer jo najbolj potrebujete.

  • Življenjska doba sijalke do 25 let uporabe

   LED-svetilk vam ni treba menjavati tako pogosto kot druge svetlobne vire. S tem prispevate k manjši količini odpadkov in dolgoročno prihranite denar.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.