Predlogi

  Sijalka (z možnostjo zatemnitve)

  5 W – 40 W, E27, Topla bela, Možnost zatemnitve 8718699669317 Najdi podobne izdelke
  • Bolj ko sijalko zatemnite, toplejši je ton svetlobe.

   8718699669317
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Sijalka (z možnostjo zatemnitve)

   8718699669317 Najdi podobne izdelke

   Sijalke LED Philips WarmGlow omogočajo zatemnitev vsakodnevne svetlobe na nežno raven tradicionalnih svetilk. Bolj sijalko zatemnite, toplejša bo svetloba. V tem se razlikujejo od standardnih sijalk LED z možnostjo zatemnitve, ki ob zatemnitvi preprosto postanejo manj svetle. Sijalke WarmGlow imajo tudi izboljšano vrednost indeksa prikaza barv, ki zdaj znaša 90, kar je primerljivo z naravno svetlobo in zagotavlja osvetlitev doma v naravnih barvah. Ne glede na to, ali se zvečer udobno namestite na kavč ali pa si želite samo svetel začetek dneva, sijalke LED Philips WarmGlow zagotavljajo svetlobo, ki ustreza vašim potrebam. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Bolj ko sijalko zatemnite, toplejši je ton svetlobe.

  S tehnologijo EyeComfort za svetlobo, ki je prijazna do oči.

  • Izdelana za udobje vaših oči

   Izdelana za udobje vaših oči

   Bleščeča osvetlitev močno obremenjuje oči. Če je luč presvetla, se vam blešči, če je prešibka, se zdi, kot da utripa. Zdaj lahko nežno osvetlite svoj dom z LED-svetilkami, ki so zasnovane tako, ne obremenjujejo oči in ustvarijo popolno vzdušje v vašem domu.

  • Cevne sijalke z dolgo življenjsko dobo do 15 let

   Cevne sijalke z dolgo življenjsko dobo do 15 let

   Z življenjsko dobo sijalk do 15.000 ur vam ne bo treba več tako pogosto menjevati cevnih sijalk, saj boste lahko uživali v popolni osvetlitvi tudi več kot 15 let.

  • Do 80 % prihranek energije

   Do 80 % prihranek energije

   Uživajte v varčnosti sijalk LED, ne da bi pri tem morali žrtvovati kakovost svetlobe. Če zamenjate svoje obstoječe sijalke z žarilno nitko ali halogenske sijalke, energetske stroške takoj zmanjšate za več kot 80 %.

  • Zatemnitev do tople svetlobe

   Ta sijalka z možnostjo zatemnitve vam omogoča prilagajanje od tople svetlobe z 2200 K do svetlobe z 2700 K. Bolj ko sijalko zatemnite, toplejša bo svetloba.

  Poglejte vse specifikacije