Predlogi

  Stropne svetilke

  Stropna svetilka Shan 12 W

  2700 K, Bela, Senzor 8718699680534 Najdi podobne izdelke
  • Senzor gibanja za priročno uporabo in dodaten prihranek energije

   8718699680534

   Stropne svetilke

   Stropna svetilka Shan 12 W

   8718699680534 Najdi podobne izdelke

   Uporaba je bolj priročna, prihranek energije pa večji. Philipsovo stropno svetilko LED s senzorjem gibanja lahko preprosto vklopite in izklopite s senzorjem, kar pomeni, da lahko v prostore vstopate in iz njih izstopate, ne da bi ob tem morali tipati za stikalom. Z velikim dosegom zaznavanja in s tehnologijo LED, ki se vklopi takoj, so luči v vašem domu vklopljene izključno takrat, ko jih potrebujete. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Senzor gibanja za priročno uporabo in dodaten prihranek energije

  S tehnologijo EyeComfort za svetlobo, ki je prijazna do oči.

  • Tehnologija EyeComfort – svetloba, ki je prijazna do oči

   Nizka kakovost svetlobe lahko utrudi oči. Ker veliko časa preživimo v zaprtih prostorih, je ustrezna razsvetlitev doma bolj pomembna kot kadarkoli prej. Naši izdelki izpolnjujejo stroga preizkusna merila, vključno z migetanjem, utripanjem, bleščanjem, prikazom barv in zatemnjeno svetlobo, da se zagotovi skladnost z zahtevami tehnologije EyeComfort (udobje oči). Ne samo, da Philipsove sijalke LED poskrbijo za udobno svetlobo, ampak ostanejo takšne skozi celotno življenjsko dobo in dlje kot desetletje zagotavljajo dosledno kakovost svetlobe, svetilnost in barvo. Odločite se za svetlobo, ki je prijazna do oči. Vaše oči vam bodo hvaležne.

  • Varčevanje z energijo

   Prihranek energije se bo poznal na vašem računu, dobro pa vpliva tudi na okolje.

  • Dolga življenjska doba do 15.000 ur

   Philipsova tehnologija LED življenjsko dobo vašega izdelka podaljša na do 15.000 ur.

  • Enostavna namestitev

   Nič več težav pri namestitvi. Svetilko varno pritrdite ali obesite na steno ali strop, jo priključite in že je pripravljena, da sveti.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.