Predlogi

  Stropne svetilke

  Supertanka stropna svetilka 18 W

  2700 K, Črna, Možnost zatemnitve; vodoodporno 8719514327283 Najdi podobne izdelke
  • En nosilec. Vaše stikalo. Tri nastavitve svetlobe.

   8719514327283

   Stropne svetilke

   Supertanka stropna svetilka 18 W

   8719514327283 Najdi podobne izdelke

   Ustvarite ustrezno vzdušje tako, da spremenite svetlost. Philipsova stropna svetilka LED SceneSwitch omogoča tri nastavitve svetlobe, ki jih lahko uporabite v katerem koli trenutku. Ne potrebujete zatemnilnega stikala ali dodatnih priključkov – dovolj je že obstoječe stikalo. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  En nosilec. Vaše stikalo. Tri nastavitve svetlobe.

  • Idealno za sproščanje in druženje

   Dnevna soba je središče vsakega doma – prostor, kjer se družite z družino in gostite prijatelje. Svetila za dnevno sobo in spalnico morajo biti prilagodljiva in enostavno nastavljiva za različne načine uporabe skozi dan. S skrbno postavitvijo različnih svetlobnih virov in igro s svetlobnimi plastmi lahko ustvarite občutek prostornosti ter toplo in prijetno vzdušje v prostoru.

  • Tehnologija EyeComfort – svetloba, ki je prijazna do oči

   Nizka kakovost svetlobe lahko utrudi oči. Ker veliko časa preživimo v zaprtih prostorih, je ustrezna razsvetlitev doma bolj pomembna kot kadarkoli prej. Naši izdelki izpolnjujejo stroga preizkusna merila, vključno z migetanjem, utripanjem, bleščanjem, prikazom barv in zatemnjeno svetlobo, da se zagotovi skladnost z zahtevami tehnologije EyeComfort (udobje oči). Ne samo, da Philipsove sijalke LED poskrbijo za udobno svetlobo, ampak ostanejo takšne skozi celotno življenjsko dobo in dlje kot desetletje zagotavljajo dosledno kakovost svetlobe, svetilnost in barvo. Odločite se za svetlobo, ki je prijazna do oči. Vaše oči vam bodo hvaležne.

  • Enostavna namestitev

   Nič več težav pri namestitvi. Svetilko varno pritrdite ali obesite na steno ali strop, jo priključite in že je pripravljena, da sveti.

  • Super tanka oblika

   Tanka oblika je primerna za prostore z nizkim stropom, saj iz stropa ne izstopa.

  • Enakomerna porazdelitev svetlobe

   Svetloba je po prostoru enakomerno porazdeljena.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.