Predlogi

  Stropne svetilke

  Stropna svetilka Ozziet 36 W

  2700 K, Bela, Možnost zatemnitve 8719514432062 Najdi podobne izdelke
  • En nosilec. Dve svetlobni območji. Tri nastavitve.

   8719514432062

   Stropne svetilke

   Stropna svetilka Ozziet 36 W

   8719514432062 Najdi podobne izdelke

   Ta elegantna, tanka, bela stropna svetilka je zasnovana tako, da se lepo poda vsakemu stropu. Jasne zaobljene linije glavne svetilke so poudarjene s premišljeno linearno robno svetilko. Obe luči skupaj ustvarjata 3 edinstvene nastavitve hladne bele svetlobe z 2700 K za čudovit enakomeren svetlobni učinek. Svetilka je na voljo v 3 velikostih in se tako popolnoma prilega vsakemu prostoru vašega doma. Izpopolnjena je s priročno spominsko funkcijo, ki prikliče vašo zadnjo nastavitev. Stropna luč Ozziet izgleda odlično tako prižgana kot ugasnjena. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  En nosilec. Dve svetlobni območji. Tri nastavitve.

  S spominsko funkcijo za priklic zadnje nastavitve.

  • Idealno za sproščanje in druženje

   Dnevna soba je središče vsakega doma – prostor, kjer se družite z družino in gostite prijatelje. Svetila za dnevno sobo in spalnico morajo biti prilagodljiva in enostavno nastavljiva za različne načine uporabe skozi dan. S skrbno postavitvijo različnih svetlobnih virov in igro s svetlobnimi plastmi lahko ustvarite občutek prostornosti ter toplo in prijetno vzdušje v prostoru.

  • Shranite svoj najljubši način za enostavno izbiro

   Ne glede na to, ali imate raje toplo svetlobo za prijetne večere ali močno belo svetlobo za osredotočenost, si sistem zapomni vaše najljubše načine, da jih lahko preprosto izberete.

  • Enostavna namestitev

   Nič več težav pri namestitvi. Svetilko varno pritrdite ali obesite na steno ali strop, jo priključite in že je pripravljena, da sveti.

  • Super tanka oblika

   Tanka oblika je primerna za prostore z nizkim stropom, saj iz stropa ne izstopa.

  • Dvoobmočna luč

   Spreminjanje ambienta v sobi še nikoli ni bilo tako enostavno. Philipsova dvoobmočna stropna svetilka LED SceneSwitch omogoča ustvarjanje vzdušja s tremi edinstvenimi nastavitvami. Kombinacija glavne in linearne robne svetlobe vam ponuja možnosti, ki so popolne za druženje, koncentracijo ter prijetne trenutke. Ne potrebujete zatemnilnega stikala ali namestitve – dovolj je že obstoječe stikalo.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.