More brands from

Predlogi

  Tornado

  Kompaktna fluorescentna spiralna sijalka

  32 W (150 W), E27, Topla bela, Brez možnosti zatemnitve 8727900876284 Najdi podobne izdelke
  • Izjemna svetloba in živahne barve

   8727900876284
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Tornado

   Kompaktna fluorescentna spiralna sijalka

   8727900876284 Najdi podobne izdelke

   Energijsko varčne sijalke Philips Tornado takoj začnejo oddajati izjemno svetlobo in barve naredijo živahnejše. Varčno spiralno sijalko zaradi kompaktne zasnove lahko namestite skoraj kamorkoli in do 8 let varčujete z energijo in denarjem. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Izjemna svetloba in živahne barve

  Za aktivno vzdušje, polno energije

  • Izjemna svetlost in učinkovitost

   Izjemna svetlost in učinkovitost

   Močnejša svetloba običajno pomeni večjo porabo energije. Z energijsko varčnimi sijalkami Philips pa lahko uživate v popolnoma jasni in energični svetlobi, s katero prihranite pri energiji in denarju. Idealne so za usmerjeno osvetlitev v (domačih) pisarnah in drugih prostorih, kjer je potrebna močnejša svetloba.

  • Prihranijo do 80 % energije

   Prihranijo do 80 % energije

   Sijalka porabi 80 % manj energije kot običajni svetlobni viri, zato z njo prihranite pri stroških elektrike in hkrati pripomorete k varovanju okolja.

  • Dolga življenjska doba do 8 let

   Dolga življenjska doba do 8 let

   Energijsko varčne sijalke Philips imajo dolgo življenjsko dobo do 8 let, zato vam jih ni treba nenehno menjati in kupovati novih sijalk, hkrati pa vsako leto prihranite pri energiji.

  Poglejte vse specifikacije
  • Če se sijalka razbije, je zelo malo verjetno, da bo negativno vplivala na vaše zdravje. Ob razbitju morate sobo prezračevati 30 minut, nato pa odstraniti delce, pri čemer priporočamo uporabo rokavic. Delce pospravite v zaprto plastično vrečo in jih odnesite na lokalno zbirališče odpadkov, kjer jih bodo reciklirali. Ne uporabljajte sesalnika.
  • * Kompaktne fluorescentne sijalke je treba obravnavati kot posebne odpadke in jih odnesti v reciklažo v lokalna zbirališča odpadkov. Evropska industrija svetil je postavila infrastrukturo za reciklažo živega srebra, drugih kovin, stekla ipd.