Predlogi

  Žarilna nitka Hue White Ambiance

  Podolgovata – pametna sijalka E14 – (2 v paketu)

  Topla do hladna bela svetloba, Takojšnje upravljanje prek povezave Bluetooth, Upravljanje z aplikacijo ali glasom*, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 8719514411869 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna pametna razsvetljava

   8719514411869
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Žarilna nitka Hue White Ambiance

   Podolgovata – pametna sijalka E14 – (2 v paketu)

   8719514411869 Najdi podobne izdelke

   Ta sijalka ima klasičen videz starinske sijalke, le da je manjše velikosti. Podolgovata sijalka z žarilno nitko ima navito notranjo žarilno nitko in podnožje E14, ki je kot nalašč za zagotavljanje tople do hladne bele svetlobe za majhne nosilce, kjer želite starinski slog s pridihom sodobnega. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna pametna razsvetljava

  • Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila z glasom*

   Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko.

  • Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila prostoročno z glasom! S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko. *Deluje s storitvama Google Assistant in Amazon Alexa.

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Vmesnik Bridge ponuja funkcije, zaradi katerih je pametna razsvetljava resnično pametna – upravljanje zdoma, glasovno upravljanje, avtomatizirana osvetlitev in še veliko več. Svojim nastavitvam dodajte vmesnik Bridge, da ustvarite pristne izkušnje, izkoristite varno in zanesljivo tehnologijo ter še veliko več. Vmesnik Bridge je ključ do pametne razsvetljave, kakršne še niste videli.

  • Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

   Izbirajte med več kot 50.000 odtenki od tople do hladne bele svetlobe, da ustvarite popolno vzdušje v svojem domu za vsako dejavnost in uro dneva. Vsako jutro uporabite svetlo, belo svetlobo, da začnete dan polni energije in pozorni ali pa svojo večerno rutino osvetlite s temnim zlatim sijem.

  Poglejte vse specifikacije