Predlogi

  Žarilna nitka Hue White Ambiance

  ST64 – pametna sijalka E27

  Topla do hladna bela, Takojšnje upravljanje prek povezave Bluetooth, Upravljanje z aplikacijo ali glasom*, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 8719514301467 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna in pametna razsvetljava

   8719514301467
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Žarilna nitka Hue White Ambiance

   ST64 – pametna sijalka E27

   8719514301467 Najdi podobne izdelke

   Zagotovite si starinski videz z vsemi prednostmi pametne sijalke s sijalko ST64, LED-sijalko v Edisonovem slogu, ki ima navito notranjo žarilno nitko in možnost zatemnitve tople do hladne bele svetlobe. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna in pametna razsvetljava

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

  • Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila prostoročno z glasom! S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko. *Deluje s storitvama Google Assistant in Amazon Alexa.

  • Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Sijalke in svetila Hue zagotavljajo mehko belo svetlobo. Z možnostjo zatemnitve od sijoče dnevne svetlobe do zatemnjene nočne svetlobe lahko s temi pametnimi svetili svoj dom napolnite z ravno pravo količino tople svetlobe, ko to želite.

  • Starinska oblika s sodobnimi zmogljivostmi

   Starinska oblika s sodobnimi zmogljivostmi

   S pametnimi sijalkami z žarilno nitko uživajte v priljubljenem videzu sijalk Edison, za katere sta značilna svetleč navoj in prosojno steklo. Te pametne sijalke LED starinskega videza združujejo videz in občutek preproste starinske oblike ter moč pametne osvetlitve Philips Hue.

  Poglejte vse specifikacije