Predlogi

  Žarilna nitka Hue White

  Komplet ene kroglaste sijalke z žarilno nitko G125 E27

  Sijalka starinskega videza za mehko belo svetlobo, Takojšnje upravljanje prek povezave Bluetooth, Upravljanje z aplikacijo ali glasom*, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 8719514279131 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna in pametna razsvetljava

   8719514279131

   Žarilna nitka Hue White

   Komplet ene kroglaste sijalke z žarilno nitko G125 E27

   8719514279131 Najdi podobne izdelke

   Pokažite, da imate izbran okus. Kroglasta sijalka LED z zavito žarilno nitko je starinskega videza, a hkrati sodobna. Sijalke z žarilno nitko omogočajo vse, kar omogočajo druge pametne sijalke, vključno z možnostjo zatemnitve in nastavitve bolj intenzivne svetlobe. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna in pametna razsvetljava

  • Starinska oblika s sodobnimi zmogljivostmi

   Starinska oblika s sodobnimi zmogljivostmi

   S pametnimi sijalkami z žarilno nitko uživajte v priljubljenem videzu sijalk Edison, za katere sta značilna svetleč navoj in prosojno steklo. Te pametne sijalke LED starinskega videza združujejo videz in občutek preproste starinske oblike ter moč pametne osvetlitve Philips Hue.

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

  • Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila prostoročno z glasom! S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko. *Deluje s storitvama Google Assistant in Amazon Alexa.

  • Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Sijalke in svetila Hue zagotavljajo mehko belo svetlobo. Z možnostjo zatemnitve od sijoče dnevne svetlobe do zatemnjene nočne svetlobe lahko s temi pametnimi svetili svoj dom napolnite z ravno pravo količino tople svetlobe, ko to želite.

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

   Svoji pametni osvetlitvi dodajte vmesnik Hue (na prodaj ločeno) in izkusite celoten nabor funkcij Philips Hue. Z vmesnikom Hue lahko dodate do 50 pametnih svetil, ki jih upravljate v domu. Ustvarite rutine, s katerimi avtomatizirate celotno pametno razsvetljavo doma. Svetila lahko upravljate tudi, ko niste doma, ali pa dodajate dodatke, kot so senzorji gibanja in pametna stikala.

  Poglejte vse specifikacije