Predlogi

  Žarilna nitka Hue White

  Podolgovata – pametna sijalka E14 – (2 v paketu)

  Mehka bela svetloba, Takojšnje upravljanje prek povezave Bluetooth, Upravljanje z aplikacijo ali glasom*, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 8719514302211 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna in pametna razsvetljava

   8719514302211
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Žarilna nitka Hue White

   Podolgovata – pametna sijalka E14 – (2 v paketu)

   8719514302211 Najdi podobne izdelke

   Zagotovite si klasičen videz starinskih sijalk manjše velikosti z dvema podolgovatima sijalkama z žarilno nitko, ki imata navite notranje žarilne nitke in podnožje E14. Te sijalke so kot nalašč za majhne nosilce, kjer želite starinski slog s pridihom sodobnega. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna in pametna razsvetljava

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

  • Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila z glasom*

   Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko.

  • Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Sijalke in svetila Hue zagotavljajo mehko belo svetlobo. Z možnostjo zatemnitve od sijoče dnevne svetlobe do zatemnjene nočne svetlobe lahko s temi pametnimi svetili svoj dom napolnite z ravno pravo količino tople svetlobe, ko to želite.

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Vmesnik Bridge ponuja funkcije, zaradi katerih je pametna razsvetljava resnično pametna – upravljanje zdoma, glasovno upravljanje, avtomatizirana osvetlitev in še veliko več. Svojim nastavitvam dodajte vmesnik Bridge, da ustvarite pristne izkušnje, izkoristite varno in zanesljivo tehnologijo ter še veliko več. Vmesnik Bridge je ključ do pametne razsvetljave, kakršne še niste videli.

  Poglejte vse specifikacije