Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

  Pametna osvetlitev

  Izboljšajte svoj življenjski slog s priročnimi pametnimi lučmi, ki jih je preprosto uporabljati.

  Kaj je pametna razsvetljava?

   

  Priročno, enostavno in prilagodljivo: pametna razsvetljava poenostavlja življenje. Pametno sijalko namestite v obstoječo svetilko ali luč, da boste imeli popoln nadzor nad tem, kako osvetlite svoj dom. Nastavite pisane svetlobne prizore za okrasitev sobe za vsako priložnost, zatemnite do zlatega sijaja za lažjo sprostitev, zjutraj pa uporabite močno svetlobo, da se boste počutili bolj budne – vse to z aplikacijo ali celo z glasovnimi ukazi.

  pregled pametne razsvetljave

  Zagotovite si popoln nadzor

  ikona aplikacije za upravljanje

  Upravljajte luči tako, kot želite

   

  Vklop ali izklop luči, osvetlitev ali zatemnitev, spreminjanje barv in še več v aplikaciji s pametno dodatno opremo ali tako, da preprosto prosite pomočnika za pametni dom.

  ikona pametnih urnikov

  Pametni urniki

   

  S pametnimi urniki, ki delujejo v korak z vašo dnevno rutino, luči nastavite tako, da se samodejno vklopijo na izbrano svetlost in barvo.

  ikona glasovnega upravljanja

  Glasovno upravljanje


  S pomočniki za pametni dom, kot so Amazon Alexa, Google Assistant in bližnjice za Siri, lahko pametne luči upravljate kar z glasom. 

  Uvedite pametno svetlobo v svoj dom

   

  Ne glede na to, ali šele začenjate svojo pot do pametnega doma ali pa želite popolnoma avtomatizirati svoj zasebni tehnični raj, imamo za pravo vrsto pametnih sijalk LED*.

  Enostavna in pametna razsvetljava


  Naj bo pametna poljubna svetilka – s prednastavljenimi možnostmi si ustvarite popolno vzdušje ali nastavite dnevne urnike, ki dopolnjujejo vaše vsakodnevne rutine in poenostavljajo življenje.

  Vrhunska svetlobna izkušnja


  Z barvito svetlobo nastavite razpoloženje, se počutite bolj varne in zaspite na naravnejši način ali pa v svoji dnevni sobi pričarajte vzdušje kinodvorane – Philips Hue. 
  *Izdelki Philips Smart LED z WiZ Connected in Philips Hue niso združljivi.