Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

  Odkrijte energetsko varčna LED-svetila

  Energetsko učinkovita LED-svetila

  Dolga življenjska doba Philipsovih LED-svetil pomeni, da boste morali svoje sijalke manj pogosto menjavati. Njihova energijska učinkovitost pa pomeni, da boste prednosti občutili tudi v denarnici.

   

  Philipsova LED-svetila porabijo do 80 % manj energije kot tradicionalne sijalke z žarilno nitko, pri tem pa oddajajo enako čudovito toplo svetlobo, ki ste je vajeni. Philipsova LED-sijalka lahko deluje do 15.000 ur, kar je enako 15 sijalkam z žarilno nitko. Ne samo, da boste morali zamenjati manj sijalk, tudi odpadkov bo manj. V vaš dom je vredno vlagati – dovolite, da vam Philips pri tem pomaga.

  energijsko-varčno-slika-prozorno

  Energetsko varčne LED-svetilke

   

  LED-osvetlitev je na mnogo načinov trajnostna. Prvič, LED-svetila prihranijo do 90 % energije, če jih primerjate s tradicionalnimi sijalkami z enako svetilnostjo.

   

  Ko kupite Philipsovo LED-svetilko ali LED-sijalko, prihranite takoj. Ob vsaki sijalki, ki jo boste zamenjali z LED-svetilom, boste takoj opazili nižji znesek na računu za elektriko.

  dolga-življenjska-doba

  Dolga življenjska doba

   

  Viri LED-svetlobe imajo daljšo življenjsko dobo, s tem pa vam prihranijo pogosto menjavanje sijalk. Tako precej zmanjšate količino odpadkov, na dolgi rok še prihranite.

   

  Življenjska doba vira LED-svetlobe je lahko tudi do 10-krat daljša kot pri tradicionalnih virih svetlobe. Navadna sijalka sveti približno 2000 ur, Philipsovo LED-svetilo pa tudi do 20.000 ur, kar je enako 20 letom!

  Lumni in vati

   

  Kadar govorimo o energijski porabi vira svetlobe, je pomembno razumeti lumne in vate. Poenostavljeno povedano: LED-svetilo porabi veliko manj energije (vatov), da proizvede enako svetilnost (lumni).

   

  Primer: LED-sijalka porabi le 2,5 vata, da ustvari svetilnost 115 lumnov, medtem ko tradicionalna sijalka porabi 15 vatov (ali šestkrat več energije!), da doseže enako svetilnost.

   

  Oglejte si videoposnetek, če želite izvedeti več o vatih in lumnih, ali preberite naš Wikijev vodič o količini svetlobe ter vatih in lumnih.

  Vati in lumni

  Priljubljene LED-svetilke

  Priljubljene LED-sijalke in LED-reflektorji