Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

  Odkrijte Philipsove izdelke za razsvetljavo za profesionalno in domačo rabo

  Katalog izdelkov

  Philips ponuja popolno izbiro izdelkov za vse vaše potrebe, povezane z razsvetljavo. Paleta naših izdelkov zajema vse od svetil za notranjo in zunanjo uporabo in svetilk do regulatorjev in elektronike. Vrhunec naše palete predstavlja bogata izbira posebnih izdelkov, kot so svetila na sončno energijo, svetilne tkanine Luminous Textile, svetila za avtomobilizem, posebne osvetlitve in še več.

   

  Če vas zanima, kateri izdelki so na voljo v vaši državi, prenesite lokalni katalog izdelkov. Za celotno paleto naših izdelkov obiščite katalog vseh izdelkov, na voljo tukaj  

  Več kot osvetlitev:
  sistemi razsvetljave

  Sistemi

   

  O razsvetljavi je treba začeti drugače razmišljati.

   

  Trajnost, učinkovitost in vrhunsko izkušnjo je mogoče doseči s profesionalnimi svetilkami in zmogljivimi ter prilagodljivimi regulatorji, ki so integrirani v en sam sistem.

   

  Več informacij

  Oglejte si
  naše primere

  Primeri

   

  Iščete navdih za naslednji projekt razsvetljave? Philips je izvedel številne velike projekte po celem svetu.

   

  Za dodatne informacije in navdih preverite naš brskalnik po študijah primerov tako, da kliknete tukaj

  Prevzemite pobudo
  na področju razsvetljave

  Izobraževanje

   

  Lighting Academy vsebuje celovito paleto gradiv za izobraževanje, namenjenih uporabnikom, ki želijo razširiti svoje znanje na področju razsvetljave. Philips lahko na podlagi svoje bogate preteklosti na področju razsvetljave na edinstven način povezuje najnovejše inovacije na tem področju z dejanskimi rešitvami, ki jih strokovnjaki potrebujejo.

  Akademija je povezana s svetovnimi strokovnjaki, ki zagotavljajo najnovejše informacije in dragocen vir navdiha. Zagotovo boste našli nekaj, kar vas bo razsvetlilo.

  Več informacij

  Zaupanja vreden partner  
  za brezskrbno uporabo

  Storitve

   

  Storitve razsvetljave, ki zajamejo vse vaše poslovne zahteve.

   

  Philipsove rešitve razsvetljave in storitve zagotavljajo sveže ideje in nasvete ter pametno uvedbo, ki zajame vse vaše poslovne zahteve, povezane z razsvetljavo. Razdeljene so na tri področja: profesionalne storitve, upravljane storitve in &storitve za življenjski cikel. 

   

  Več informacij

  Poiščite najbližjega distributerja ali  partnerja  Izberite želeno državo in poiščite najbližjega distributerja ali partnerja.
  Prikaz zemljevida sveta

  Pišite nam

   

  Za povpraševanje glede naših profesionalnih sistemov razsvetljave uporabite ta obrazec.

   

  Za zapletena vprašanja uporabite podroben obrazec.