Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

  Več kot osvetlitev:

  sistemi razsvetljave

  Spremenite odločitev, zamenjajte razsvetljavo

  O razsvetljavi je treba začeti drugače razmišljati.

   

  Trajnost, učinkovitost in vrhunsko izkušnjo je mogoče doseči s profesionalnimi svetilkami in zmogljivimi ter prilagodljivimi regulatorji, ki so integrirani v en sam sistem.

  Zmogljivost sistemov

  Najprimernejša 
  razsvetljava

  Philipsovi sistemi razsvetljave zagotavljajo udobje, storilnost in varnost pri delu. Olepšajo prostore in preobrazijo okolje. Vrhunska klasična svetila in svetila LED v kombinaciji z analognimi in digitalnimi regulatorji zagotavljajo do potankosti ustrezno razsvetljavo – kadar in kjer koli jo potrebujete.

   

  Kot vodilni igralec na področju revolucije svetil LED v sodelovanju s strankami ustvarjamo sisteme razsvetljave, ki preobrazijo učinkovitost, trajnost in znižajo stroške uporabe. Osredotočeni smo na zagotavljanje prijetnih in učinkovitih notranjih in zunanjih okoljih, zato ponujamo vse od funkcionalne splošne razsvetljave do dramatične menjave barv, s katero okrepite opaznost svoje blagovne znamke, spodbudite družabne interakcije in poživite skupnosti.

   

  Philips poglobljeno poznavanje področja in široko paleto sistemov združi z vašimi projektnimi potrebami, s čimer enostavno dosežete svoj cilj učinkovite razsvetljave. Lahko se zanesete na to, da bomo prisluhnili vašim potrebam in jih razumeli ter vam nato pomagali določiti in uvesti brezhibne rešitve za razsvetljavo, ki bo najbolj primerna za vaš projekt.

  Stavba BCP, ki jo osvetljuje Philips Lighting

  Kaj pomeni, da je sistem razsvetljave
  povezan?  

  Povezana svetila

  Povezana svetila

   

  Svetila imajo enolične identifikatorje in se brezhibno integrirajo v omrežje IT stavbe ali mesta, pri čemer sporočajo podatke o njihovem stanju in delovanju.

   

  Povezani prostori

  Povezani prostori


  Z integriranimi senzorji vsako svetilo postane pametna točka, ki posreduje podatke o zasedenosti, vzorcih dejavnosti, spremembah temperature ali vlage ter dnevni svetlobi.
  Povezani ljudje

  Povezani ljudje

   

  Integracija brezžičnih komunikacij v sistemih razsvetljave omogoča zagotavljanje storitev glede na lokacijo in kontekstnih informacij osebam v razsvetljenih območjih prek mobilnih aplikacij.

   

  S povezano osvetlitvijo dobite boljši vpogled v stranke, zagotovite neprekosljive uporabniške izkušnje, ustvarite delovne prostore po meri in dodate pametno tehnologijo v okolje, ki se nato odziva na želje in potrebe uporabnikov ter se jim prilagaja.

  Povezana programska oprema

  Povezana programska oprema

   

  Z našo napredno programsko opremo za upravljanje razsvetljave lahko operaterji prostorov sproti spremljajo in upravljajo sistem razsvetljave.

   

  Podatke o preteklem delovanju svetil lahko shranite, upodobite in analizirate.

   

  Povezana krajina

  Povezana krajina


  Sistemi povezane osvetlitve se lahko integrirajo z drugimi sistemi v zgradbi ali mestu, s čimer ustvarjajo nove povezave in stopnje učinkovitosti, s katerimi razsvetljava postane neločljiv del novega digitalnega okolja.

   

  Pomembno je izbrati sistem, ki je za vas najbolj primeren


  Ne ponujamo generičnih rešitev

  Gradnja Philipsovih osvetlitvenih sistemov se začne z vami – v vašem podjetju, z vašo organizacijo, z vašimi cilji.

   

  Strokovnjaki za Philipsove sisteme v sodelovanju z vami ugotovijo, katere možnosti so za vaše potrebe primerne, nato vam pomagajo zasnovati sistem, ki izpolnjuje te potrebe – danes in v prihodnosti, ko se bo vaše podjetje spreminjalo in razvijalo.

   

  Poiščite najbližjega strokovnjaka za Philipsove sisteme

  Načrtovanje vašega sistema razsvetljave

  svetila + regulatorji + storitve + podpora

  Oglejte si, kaj vse lahko naredite s sistemi razsvetljave

  Javni prostori

  Za javne prostore

   

  Estetsko oblikovana javna razsvetljava s pametnim upravljanjem okrepi blagostanje celih skupnosti, saj poživi soseske, pritegne obiskovalce ter domačinom in turistom daje občutek varnosti. Načrt celostne razsvetljave lahko mesto med drugim preobrazi v privlačno destinacijo za obiskovalce.

  Pisarne in industrijski obrati

  Za pisarne in industrijske obrate

   

  Razsvetljava v pisarniškem in industrijskem okolju ima pomemben vpliv na splošno počutje, storilnost in vitalnost zaposlenih. Učinkovito osvetljeni in privlačni prostori izboljšajo podobo vašega podjetja, zato lahko pridobite kakovostne kadre in jih tudi ohranite, s čimer povišate skupno vrednost podjetja.

  maloprodaja in gostinstvo

  Za maloprodajo in gostinstvo

   

  Slogovno dovršena oprema z vrhunsko razsvetljavo lahko zagotovi nepozabne izkušnje – vse od izdelkov, ki jih prodajate, hrane, ki jo postrežete, do kakovosti posteljnine. Philipsovi povezani sistemi razsvetljave dodajo nov pridih odzivnosti.