Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

  Zaupanja vreden partner
  za brezskrbno uporabo

  Storitve razsvetljave,
  ki zajamejo vse vaše poslovne zahteve

  Profesionalne storitve

   

  Profesionalne storitve Philips Lighting so usmerjene v izboljšanje delovanja vaše svetlobne infrastrukture. Naši strokovnjaki za razsvetljavo analizirajo učinkovitost vaše svetlobne infrastrukture in ugotovijo, kako jo je možno izboljšati, ter vas obvestijo, kaj bi pridobili z nadgradnjo ali prenovo.

  Trije poslovneži med pogovorom

  Upravljane storitve

   

  Danes vse več strank želi svetlobno infrastrukturo, ki je enostavna za uporabo, zniža stroške uporabe ter zagotavlja zajamčeno dobre rezultate.

   

  Upravljane storitve Philips Lighting vključujejo celostne rešitve – hitre, stroškovno učinkovite in brez večjih prekinitev vašega poslovanja. Pri tem se vam ni treba ukvarjati s številnimi dobavitelji in podizvajalci. Če pa ekipo že imate, bomo v sodelovanju z njo zagotovili, da vse poteka po načrtih.

  Osebe okoli mize razpravljajo o projektu

  Storitve za življenjski cikel

   

  Ko vložite sredstva v napreden sistem razsvetljave, pričakujete zanesljivo delovanje. Storitve za življenjski cikel Philips Lighting zagotavljajo, da vas svetila ne pustijo na cedilu. Morebitne težave pri vzdrževanju sicer hitro odpravimo, z vami pa sodelujemo tudi pri njihovem preprečevanju.

   

  Strankam in partnerjem ponujamo številne različne storitvene pogodbe, s katerimi zagotovimo dolgotrajno, brezhibno in stroškovno učinkovito delovanje njihovega sistema razsvetljave.

  Trije nasmejani svetovalci na telefonu

  Pišite nam

   

  Za povpraševanje glede naših profesionalnih sistemov razsvetljave uporabite ta obrazec.

   

  Za zapletena vprašanja uporabite podroben obrazec.