Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

  S sijalko LED se počutite kot doma

  Prava svetloba je kakovostna svetloba, ki traja dlje

  Prednosti sijalk LED

   

  Zamenjati je treba samo sijalko. Odkrijte prednosti prehoda na sijalke LED in preverite paleto sijalk.

  Oglejte si vse sijalke LED

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  See the possibilities of LED lighting
   
   
   
   
   

  Sužinokite, kaip LED apšvietimas gali pakeisti Jūsų namus

   

  Jauskitės kaip namuose su „Philips” naujausiomis LED apšvietimo technologijomis. „Philips” LED apšvietimas užtikrina, kad pasijusite kaip namuose iškart, kai įjungsite jungiklį. LED lemputės skleidžia nuostabią, šiltai baltą šviesą ir itin ilgai veikia. LED lemputės praturtins namų aplinką ir tuojau pat leis pradėti žymiai taupyti elektros energiją.


  „Philips” LED apšvietimas užtikrina, kad pasijusite kaip namuose iškart, kai įjungsite jungiklį. LED lemputės skleidžia nuostabią, šiltai baltą šviesą ir itin ilgai veikia. LED lemputės praturtins namų aplinką ir tuojau pat leis pradėti žymiai taupyti elektros energiją.


  Peržiūrėkite visas LED lemputes

  The Benefits of LEDs

  Enak videz,
  boljša tehnologija

  Reflektorska sijalka LED nadomesti
  halogensko reflektorsko sijalko

  Halogen LED

  Preskusite, kaj vse vam lahko ponudi razsvetljava LED


  S Philipsovo najnovejšo tehnologijo LED se počutite kot doma. Svetloba Philipsovih sijalk LED vam bo dala občutek doma, takoj ko vklopite luči. Sijalke LED združujejo čudovito toplo belo svetlobo in izjemno dolgo življenjsko dobo. Sijalke LED ponujajo takojšen in znaten prihranek energije ter prijetnejše domače okolje.


  Oglejte si vse sijalke LED

  Vklopite Philipsove sijalke LED za vsako priložnost

  Zakaj izbrati tehnologijo LED?


  Sijalke LED ustvarijo popolno kakovost svetlobe za vsako priložnost. Od romantične svetlobe za prijeten večer do močne osvetlitve posebnih predmetov. Sijalke LED ponujajo vse, kar si želite. Sijalke LED so odlične tako v spalnici kot v kuhinji ali dnevni sobi. Razsvetljava LED nima motečega utripanja in ponuja visok indeks prikaza barv, ki poskrbi, da so stvari vidne v svojih pravih naravnih barvah.


  Razsvetljava LED za posebne priložnosti

  Philipsovo oblikovanje svetil LED

   

  Elegantno oblikovanje z daljšo življenjsko dobo v primerjavi z manj učinkovitimi sijalkami je idealno za okrasne svetilke, namizne luči in vgrajeno razsvetljavo. Sijalke LED zagotavljajo takojšnjo toplo belo svetlobo. S tem pomagajo ustvariti popolno kakovost svetlobe za prijetno in vabljivo ter domače okolje. Sijalke so na voljo v številnih različnih oblikah in velikostih, tako da boste zagotovo našli pravo za svoje potrebe.


  Oglejte si našo celotno ponudbo izdelkov LED

  Sijalke LED, ki omogočajo zatemnitev

   

  Pri uporabi sijalk LED, ki omogočajo zatemnitev, lahko poskrbite tudi za želeno raven osvetlitve. 


  Potrebujem sijalko LED, ki omogoča zatemnitev

  Priljubljeni izdelki

  Oglejte si naše priljubljene izdelke in izberite pravo sijalko.
  Pogosta vprašanja


  Pogosta vprašanja

   

  Želite več informacij o sijalkah LED? Preberite odgovore na pet najpogostejših vprašanj.

  1. Kako lahko stabiliziramo intenzivnost svetlobe?

  Mnogi novi zatemnjevalniki so opremljeni z ročno nastavljivim vijakom za nastavitev ustrezne ravni obremenitve. Če ta ni v pravilnem položaju, lahko pride do neželenih učinkov, kot sta brenčanje in utripanje. Prilagodite položaj vijaka, da bo svetlost enakomerna. Če potrebujete dodatno podporo, se obrnite na Philipsov center za pomoč uporabnikom.
   
  2. Katero vrsto zatemnjevalnika lahko uporabim za sijalko ali reflektor LED?

   

  Philips ponuja več sijalk in reflektorjev, ki omogočajo zatemnitev, in je preskusil združljivost reprezentativnega števila evropskih zatemnjevalnikov.

  Če vas zanima, katere zatemnjevalnike priporoča Philips, si oglejte seznam združljivosti s sijalkami in reflektorji.

   

  Oglejte si seznam združljivih zatemnjevalnikov za Philipsove sijalke in reflektorje LED (PDF)              

   

  3. V nekaterih obdobjih dneva opažam razlike v moči svetlobe.  Ali to lahko škodi izdelku?


  Elektropodjetja ob določenih urah dneva pošiljajo impulze za preklop med nočnimi in dnevnimi nastavitvami. Motnje v omrežju lahko ob določenih trenutkih pri vklopu povzročajo tudi sesalniki. To ne škoduje izdelku.

  Kako preprečim motnje zvočne namestitve?

  Če so napajalni vodi blizu napeljave za zvočnike, lahko pride do motenj. To lahko preprečite tako, da poskrbite za večjo razdaljo med vhodnima žicama svetilke in zvočno napeljavo.
   

  4. Ali lahko na enem zatemnjevalniku hkrati uporabljam sijalke LED in fluorescentne ali druge induktivne svetlobne vire?

  Ne, to povzroča neželene učinke, kot je utripanje.
   
  5. Katero vrsto zatemnjevalnika lahko uporabim za svetilko LED?
  gold-dimmer
  Če je na embalaži zlata ikona zatemnjevalnika, je izdelek mogoče zatemniti z vsemi vrstami zatemnjevalnikov s t. i. tehnologijo »phase cut«, ki so naprodaj v Evropi. Območje zatemnitve je celo do 0-2 % največje začetne svetlosti.

  Če je na embalaži srebrna ikona zatemnjevalnika, je izdelek združljiv z nekaterimi zatemnjevalniki s tehnologijo »phase cut« (vrsta z zadnjim robom).

  Philips je preskusil reprezentativno število evropskih zatemnjevalnikov in preveril njihovo združljivost s svojimi svetilkami. Ti zatemnjevalniki so navedeni na seznamu združljivih zatemnjevalnikov in razvrščeni glede na učinkovitost delovanja.

   

  Oglejte si seznam združljivih zatemnjevalnikov za Philipsove sijalke LED (PDF)


  Za vse te zatemnjevalnike je najboljše delovanje zajamčeno, če so priključeni na največ tri (srebrna ikona zatemnjevalnika) oziroma šest (zlata ikona zatemnjevalnika) Philipsovih sijalk LED.

  Kaj morate vedeti


  Kaj morate vedeti

   

  Izbirate sijalke LED? Pojasnili bomo, zakaj

  Prihranite denar s sijalkami LED


  • S sijalkami LED prihranite več kot 10 evrov letno za vsako sijalko, ki jo zamenjate.*

  • S Philipsovimi sijalkami LED lahko prihranite do 400 evrov letno.

   

  Svetlobni viri LED trajajo dlje

   

  • Svetlobni viri LED trajajo dlje, tako da se izognete neprijetnostim pogostega menjavanja sijalk. S tem se znatno zmanjša količina odpadkov, dolgoročno pa tudi prihranite energijo.
   

  Sijalke LED so zelo energijsko varčne

  • Svetila LED so v primerjavi z običajno razsvetljavo zelo energetsko učinkovita, ker porabijo manj energije za isto svetilnost. Ali ste vedeli, da je življenjska doba sijalke LED do desetkrat daljša?
   
  S sijalkami LED lahko prihranite do 90 odstotkov energije

  • Luči s tehnologijo LED prihranijo do 90 odstotkov energije v primerjavi z običajnimi sijalkami enake svetilnosti.

  • Sijalke LED so najučinkovitejše iz dveh razlogov: zelo nizka poraba energije in zelo dolga življenjska doba. To niso dobre novice samo za okolje, temveč tudi za vas. Dolga življenjska doba
   
  Sijalka LED traja 20–25-krat dlje


  • Sijalke LED trajajo 20–25-krat dlje, saj imajo življenjsko dobo 25.000 ur.
   

  • Sijalke LED, kot so reflektorji GU10, trajajo do 20-krat dlje kot običajne sijalke.*
   

  Potrebujete dodatno pomoč? Izberite pravo sijalko

  Če želite več informacij o podjetju Philips Lighting, si oglejte naše videoposnetke ali kliknite tukaj.
  Sijalke LED

  Sijalke LED

   

  Sijalke LED vam lahko pomagajo s čudovito toplo belo svetlobo spremeniti vsak bivalni prostor. V tem vodniku predstavljamo, kako vam lahko sijalke LED ponudijo neomejene možnosti razsvetljave. S sijalkami LED lahko prihranite do 90 odstotkov energije in denarja.

  Svetlobni učinek

  Svetlobni učinek

   

  Oglejte si, kako premaz sijalke vpliva na njen svetlobni učinek in kako vam to lahko pomaga pri ustvarjanju primerne vrste razsvetljave. Motne sijalke oddajajo razpršeno svetlobo. Prosojne sijalke ustvarjajo sijajno in naravno toplo svetlobo.

  Energetsko varčne sijalke

  Energetsko varčne sijalke

   

  Energetsko varčne sijalke, imenovane tudi kompaktne fluorescentne sijalke, porabijo manj energije za ustvarjanje enake količine svetlobe kot navadne sijalke. Oglejte si, kako lahko varčevalne sijalke ustvarijo primeren svetlobni učinek in vzdušje za vaše razpoloženje ter vam hkrati prihranijo denar za razsvetljavo.

   

  Halogenske sijalke

  Halogenske sijalke 

   

  S halogenskimi sijalkami najhitreje in najlažje zamenjate navadne sijalke. Oglejte si, kako vam lahko halogenske sijalke ponudijo izjemno izbiro možnosti razsvetljave z enako kakovostjo tople in sijajne svetlobe kot navadne sijalke. S halogenskimi sijalkami najhitreje in najlažje zamenjate navadne sijalke. Energetsko varčne sijalke – kako izbrati primerno tehnologijo za razsvetljavo.

  V soju reflektorjev

  Oglejte si naše druge izdelke za razsvetljavo