More brands from

Odkrijte Philipsove izdelke za razsvetljavo za profesionalno in domačo rabo

Katalog izdelkov

Philips ponuja popolno izbiro izdelkov za vse vaše potrebe, povezane z razsvetljavo. Paleta naših izdelkov zajema vse od svetil za notranjo in zunanjo uporabo in svetilk do regulatorjev in elektronike. Vrhunec naše palete predstavlja bogata izbira posebnih izdelkov, kot so svetila na sončno energijo, svetilne tkanine Luminous Textile, svetila za avtomobilizem, posebne osvetlitve in še več.

 

Če vas zanima, kateri izdelki so na voljo v vaši državi, prenesite lokalni katalog izdelkov. Za celotno paleto naših izdelkov obiščite katalog vseh izdelkov, na voljo tukaj  

Več kot osvetlitev:
sistemi razsvetljave

Sistemi

 

O razsvetljavi je treba začeti drugače razmišljati.

 

Trajnost, učinkovitost in vrhunsko izkušnjo je mogoče doseči s profesionalnimi svetilkami in zmogljivimi ter prilagodljivimi regulatorji, ki so integrirani v en sam sistem.

 

Več informacij

Oglejte si
naše primere

Primeri

 

Iščete navdih za naslednji projekt razsvetljave? Philips je izvedel številne velike projekte po celem svetu.

 

Za dodatne informacije in navdih preverite naš brskalnik po študijah primerov tako, da kliknete tukaj

Prevzemite pobudo
na področju razsvetljave

Izobraževanje

 

Lighting Academy vsebuje celovito paleto gradiv za izobraževanje, namenjenih uporabnikom, ki želijo razširiti svoje znanje na področju razsvetljave. Philips lahko na podlagi svoje bogate preteklosti na področju razsvetljave na edinstven način povezuje najnovejše inovacije na tem področju z dejanskimi rešitvami, ki jih strokovnjaki potrebujejo.

Akademija je povezana s svetovnimi strokovnjaki, ki zagotavljajo najnovejše informacije in dragocen vir navdiha. Zagotovo boste našli nekaj, kar vas bo razsvetlilo.

Več informacij

Zaupanja vreden partner  
za brezskrbno uporabo

Storitve

 

Storitve razsvetljave, ki zajamejo vse vaše poslovne zahteve.

 

Philipsove rešitve razsvetljave in storitve zagotavljajo sveže ideje in nasvete ter pametno uvedbo, ki zajame vse vaše poslovne zahteve, povezane z razsvetljavo. Razdeljene so na tri področja: profesionalne storitve, upravljane storitve in &storitve za življenjski cikel. 

 

Več informacij

Poiščite najbližjega distributerja ali  partnerjaIzberite želeno državo in poiščite najbližjega distributerja ali partnerja.
Prikaz zemljevida sveta

Pišite nam

 

Za povpraševanje glede naših profesionalnih sistemov razsvetljave uporabite ta obrazec.

 

Za zapletena vprašanja uporabite podroben obrazec.