Storitve razsvetljave je prevzela družba Signify

Storitve razsvetljave

Storitve razsvetljave so zdaj na voljo pri družbi Signify

Današnja tehnologija razsvetljave omogoča veliko več kot le razsvetljavo. Družba Signify je vodilna na področju inovativnih, prilagojenih storitev razsvetljave, ki zagotavljajo kakovost svetlobe z manjšimi stroški energije, hkrati pa izboljšujejo rezultate vašega delovanja.

Storitve družbe Signify vključujejo: ocenjevanje vaše trenutne opreme za razsvetljavo, oblikovanje novih načrtov za razsvetljavo, vzdrževanje brez nevšečnosti, oddaljeno upravljanje in zajamčeno učinkovitost delovanja razsvetljave. Postanite partner družbe Signify in poskrbite, da bo razsvetljava sestavni del uspeha vašega podjetja. Mi poskrbimo za razsvetljavo, vi pa poskrbite za poslovanje.

Storitve razsvetljave družbe Signify

Družba Signify je vodilna na področju prilagojenih storitev razsvetljave z zagotavljanjem kakovostne svetlobe, ki si jo vaše podjetje zasluži.

Profesionalne storitve

Prilagojene rešitve za razsvetljavo

Ne glede na to, ali posodabljate svoja svetila ali popolnoma prenavljate sistem, vam lahko pomagamo preoblikovati razsvetljavo tako, da bo delovala tako za vas kot za vaše podjetje.

Storitve za življenjski cikel

Podaljšajte življenjsko dobo razsvetljave

Razsvetljava je pomemben del vašega poslovanja. Zato ponujamo prilagojene načrte vzdrževanja, da bo vaš sistem razsvetljave sčasoma deloval kar najbolje.

Upravljane storitve

Dovolite nam, da poskrbimo za vašo razsvetljavo

Za vas poskrbimo od začetnega načrtovanja in namestitve do delovanja in vzdrževanja. Osredotočite se lahko na to, kar vam gre najbolje od rok – skrb za poslovanje.

Ali želite izvedeti več?

Za vprašanja in poizvedbe se obrnite na lokalno kontaktno službo