Platforma Lighting Academy je zdaj del družbe Signify

Slika platforme Lighting academy

Izobraževalni viri o razsvetljavi so zdaj na voljo pri družbi Signify

Platforma Signify Lighting Academy ponuja celovito paleto izobraževalnih virov za izpopolnjevanje na področju razsvetljave. Zagotavljamo edinstven most med najnovejšimi inovacijami na tem področju in dejanskimi rešitvami, ki jih potrebujejo strokovnjaki, pri tem pa je bistveno ravno izobraževanje. Izobraževalno gradivo, od mesečnih spletnih seminarjev do dogodkov o razsvetljavi, zagotavljajo vrhunski strokovnjaki in profesionalci s področja razsvetljave. Samoučenje še nikoli ni bilo lažje kot zdaj. Bodite pametnejši iz dneva v dan!

Več o platformi Signify Lighting Academy

Spoznajte ponudbo platforme Signify Lighting Academy, s katero lahko nadgradite svoje znanje o industriji razsvetljave. 

Spletni seminarji o razsvetljavi

Vsak mesec vsem zainteresiranim omogočimo, da se udeležijo naših spletnih seminarjev in se seznanijo z novostmi v industriji razsvetljave, kot sta razkuževanje s svetlobo UV-C in 3D-tiskanje.

The Science of Lighting

Knjiga The Science of Lighting je zanimivo branje za vse, ki se ukvarjajo z razsvetljavo. V njej boste našli osnovno znanje o svetlobi in razsvetljavi, njeni naravi in obnašanju.

Ostanite na tekočem

Naročite se na naš novičnik ter bodite obveščeni o prihajajočih spletnih seminarjih, dogodkih, novih izobraževalnih virih in drugem.

Vse najnovejše objave glede naših prihajajočih dogodkov, tekmovanj in mesečnih spletnih seminarjev so na voljo na naših družabnih omrežjih.