Zasebnost družbe Philips lighting

V družbi Philips lighting vašo zasebnost jemljemo zelo resno.

Varovanje osebnih podatkov je ključni element pri razvoju vseh naših izdelkov in storitev. Ker uspešni odnosi zahtevajo medsebojno zaupanje in skupno razumevanje, si prizadevamo za popolno preglednost pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki.

Spoštovanje vaše zasebnosti je vodilo pri izbiri poslovnih partnerjev, oblikovanju izdelkov in storitev ter ravnanju z vašimi osebnimi podatki. Z vašimi podatki ravnamo v skladu z vašimi željami in poslovnimi zahtevami. Ne glede na to, ali ste splošni uporabnik, stranka ali poslovni partner, družba Philips lighting zagotavlja, da ohranite nadzor nad tem, kako se vaši podatki upravljajo, obdelujejo in shranjujejo.

Naš globalni urad za zasebnost je zavezan k upravljanju predpisov o zasebnosti in varstvu podatkov po vsem svetu. Naša osrednja skupina za zasebnost vodi in podpira celotno podjetje, da bi spodbujala zanesljivo uporabo osebnih podatkov in zagotavljala popolno skladnost z zahtevami glede zasebnosti.

Na tem spletnem mestu lahko najdete podrobnosti o tem, kako ravnamo z osebnimi podatki, odgovore na vprašanja o zasebnosti in informacije o tem, kako lahko uveljavljate svoje pravice kot splošni uporabniki in poslovne stranke ali drugi posamezniki, ki poslujejo z družbo Philips lighting.