Predlogi

  Hue White

  Zunanja stoječa svetilka Turaco

  Sijalka LED E27 priložena, Topla bela svetloba (2700 K), Omrežno napajanje, Pametno upravljanje z vmesnikom Hue* 1647393P0 Najdi podobne izdelke
  • Samodejno upravljanje luči

   16473/93/P0

   Hue White

   Zunanja stoječa svetilka Turaco

   16473/93/P0 Najdi podobne izdelke

   Zdaj lahko s sistemom Hue dopolnite tudi zunanje prostore. Stoječo luč Turaco lahko povežete z obstoječim vmesnikom Hue in tako omogočite vse funkcije, kot so upravljanje zdoma, določanje mej in načrtovanje. Vmesnik Hue ni priložen. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Samodejno upravljanje luči

  za enostavno upravljanje in udobje

  • Nastavite svetilke, da vas pozdravijo, ko prispete domov

   Nastavite svetilke, da vas pozdravijo, ko prispete domov

   Uživajte v prednostih svetilk, ki se samodejno vklopijo, ko prispete domov, in izklopijo, ko odidete. Pri jemanju stvari iz avtomobila in na poti do vhodnih vrat vas bo spremljala popolna osvetljava. Prek aplikacije Hue nastavite način Doma ali Na poti za vklop vseh svetilk, lahko pa to namesto vas opravi geolokacija, ne da bi se dotaknili gumba. Povsem enostavno, kajne?

  • Pametno upravljanje doma in na poti

   Pametno upravljanje doma in na poti

   Osvetlite okolico svojega doma in opazujte, kaj se dogaja zunaj. Če zunanje svetilke povežete z vmesnikom Hue, jih lahko upravljate na kateri koli način – z možnostmi daljinskega upravljanja v zaprtih prostorih, na primer prek aplikacije Philips Hue, ali glasovno (Amazon Alexa, Apple HomeKit ali Google Assistant). S časovno nastavitvijo svetilk poskrbite, da je videti, da ste doma tudi takrat, ko vas ni. Zunanje svetilke upravljajte doma ali na kateri koli drugi lokaciji.

  • Nastavite uporabne časovnike

   Nastavite uporabne časovnike

   Uživajte ob daljših večerih na prostem, dokončajte delo na dvorišču ali odnesite ven smeti po sončnem zahodu. Naj se vaša svetila Philips Hue vklopijo samodejno s časovno nastavitvijo ali pa za vklop uporabite rutino sončnega vzhoda/zahoda. In seveda lahko na ta način svetila tudi izklopite ali zatemnite. Nikoli več vam ne bo treba skrbeti, ali ste pozabili izklopiti svetilke.

  • Zatemnitev brez namestitve

   Zatemnitev brez namestitve

   Philips Hue zagotavlja tekočo zatemnitev. Ne presvetlo. Ne pretemno. Popolno. Za zatemnitev svetil ne potrebujete kablov, električarja ali namestitve.

  • Upravljajte svetilke na svoj način

   Upravljajte svetilke na svoj način

   Svetilke Philips Hue povežite z vmesnikom in odkrijte neomejene možnosti. Upravljajte svetilke v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z aplikacijo Philips Hue ali pa v sistem dodajte notranja stikala za spreminjanje svetilk. Nastavite časovnike, obvestila, alarme in drugo ter doživite pravo izkušnjo Philips Hue. Philips Hue deluje tudi s storitvami Amazon Alexa, Apple Homekit in Google Assistant, da lahko svetilke upravljate glasovno.

  • Odporna na vremenske pogoje (IP44)

   Odporna na vremenske pogoje (IP44)

   Ta Philipsova zunanja svetilka Hue je posebej izdelana za uporabo na prostem in je prestala številne preizkuse za učinkovito delovanje. Raven IP opisujeta dve številki: prva se nanaša na raven zaščite pred prahom, druga pa na raven zaščite pred vodo. Ta svetilka ima raven IP44: zaščitena je pred pršenjem vode iz vseh smeri, zato je najboljša izbira za običajno uporabo na prostem.

  • Potreben je vmesnik Philips Hue

   Potreben je vmesnik Philips Hue

   Povežite svetilke Philips Hue z vmesnikom in jih prek aplikacije Philips Hue upravljajte v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Funkcije za vklop/izklop in zatemnitev svetilk Philips Hue pa lahko prav tako upravljate z notranjim zatemntvenim stikalom Philips Hue.

  • Visokokakovosten aluminij in najsodobnejša sintetična vlakna

   Visokokakovosten aluminij in najsodobnejša sintetična vlakna

   Svetilke so izdelane posebej za uporabo na prostem. Uporabljamo najkakovostnejše materiale in tako zagotavljamo učinkovito delovanje svetilk v zunanjih pogojih, s pametno uporabo materialov pa je zagotovljena optimizacija radijskih frekvenc.

  Poglejte vse specifikacije